Пт, 2024-04-26, 00:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:28
Палахкотливий травень: у Києві на Видубичах загорівся склад
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У столиці на вулиці Інженерній на складі паперових виробів у понеділок, 6 травня, спалахнула масштабна пожежа, повідомляє Подробности з посиланням на "Магнолія-ТВ".

"Я біля метро "Видубичі", тут навколо попіл літає, сильно великий дим, важко говорити", - передає журналіст з місця подій.

За його словами, склади макулатури і вторсировини горять "дуже сильно", на місці вже понад десяти пожежних розрахунків.

"Підійти близько - неможливо, приїжджають рятувальники з усіх районів, кажуть, привласнили найвищий ранг цій пожежі. Будівля одноповерхова, складська будівля, але дуже довга. Вона вся оповита полум'ям, дах вже прогорів у декількох місцях, вогонь поширюється дуже швидко", - повідомляє очевидець НП.

За словами журналістів, даних про потерпілих поки немає. "Швидка" стоїть на місці НП, але в ній немає поранених.

Як повідомлялося, на початок травня в Україні було оголошено пожежну тривогу у зв'язку високим рівнем ймовірності виникнення пожеж.

Нагадаємо, наприкінці квітня-початку травня 2012 року в Україні спостерігалася суха погода, температура повітря сягала +33 градусів. У результаті халатності кількість пожеж зросла у 1,5 рази.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: Видубичі, Палахкотливий травень, Київ, склад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]