Пт, 2024-04-19, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:59
Парижани - у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. "Валенсія" не зуміла зупинити ПСЖ
Інші останні Новини світу
Французький ПСЖ, без свого дискваліфікованого лідера Златана Ібрагімовича, зумів утримати зручну для себе нічию у матчі-відповіді 1/8 фіналу проти "Валенсії", і пройшов до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

ПСЖ - "Валенсія" 1:1

Голи: Лавессі, 66 - Жонас, 55

ПСЖ: Сірігу, Жалле (Ван дер Віль, 27), Алекс, Тіаго Сілва, Максвелл, Мотта (Гамейро, 58), Матуїді, Шантом, Моура (Сахо, 83), Пасторе, Лавессі

"Валенсія": Гуаїта, Барраган, Матьє, Руїс, Сіссоко, Пареха, Альбелда (Банега, 46), Фегулі (П'ятті, 64), Коста, Жонас (Вальдес, 76), Солдадо.

Головний тренер ПСЖ Карло Анчелотті: "Це була складна, дуже складна зустріч, але ми з самого початку знали, що "Валенсія" приїде сюди показати свій найкращий футбол. У першому таймі ми виглядали не дуже добре, але у другому, після пропущеного м'яча, заграли краще. Наше досягнення дуже важливе для клубу, адже він 18 років не грав у чвертьфіналі".

"Пропущений гол розбудив нас. Ми занадто загрузли в контролі гри в першому таймі, і другий ми провели краще. Перемогти в Лізі чемпіонів буде дуже складно, але наш план - робити все, що є в наших силах. На старті Ліги чемпіонів усі стверджували, що ми не знаємо, куди йдемо, але ми впоралися. Ми посіли перше місце в групі, вийшли в 1/8 фіналу, а нині пробилися до чвертьфіналу".

Головний тренер "Валенсії" Ернесто Вальверде: "Ми приїхали сюди з надією, що вийдемо в наступний етап. Однак розуміли, як буде непросто, адже нам протистояла хороша команда. Втім, ми все одно могли вийти до 1/4 фіналу. Ми дуже сподівалися забити і ускладнити життя ПСЖ. У другому таймі ми відкрили-таки рахунок, і дуже шкода, що незабаром господарі відновили паритет. Ми могли створити опонентові силу-силенну проблем! Принаймні, ми до фінального свистка зберігали інтригу".

"Ми не раз підбиралися близько до воріт ПСЖ, заробили масу кутових, але нам не вистачало майстерності у завершальній стадії. Ну а в завершальному відрізку позначилася втома. В першому таймі ми справді були обережними, оскільки боялися пропустити контратаку. Річ у тім, що на "Местальї" саме контрвипади суперника доставили нам найбільше головного болю. Звісно, в нашій роздягальні зараз панує розчарування, але ми виглядали гідно. Залишаємо Париж з високо піднятою головою".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: Валенсія, чвертьфінал Ліги чемпіонів, ПСЖ. Парижани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]