Чт, 2024-04-25, 10:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
Парубій - у Раді продовжуються консультації щодо нового складу ЦВК
Інші останні Політичні новини

У Верховній Раді продовжуються консультації щодо кадрових питань, зокрема щодо обрання членів Центральної виборчої комісії. Про це заявив голова парламенту Андрій Парубій.

«Відбулася нарада з головами та представниками фракцій і груп щодо кадрових питань. Під час наради більшість представників підтримали позицію, щоб з кадрових питань, зокрема ЦВК, продовжити політичні консультації у зв’язку з тим, що алгоритм, як визначити 13 з 14, не було знайдено», – сказав Парубій.

Як раніше заявляв спікер парламенту Андрій Парубій, Верховна Рада України може розглянути кандидатів у члени Центральної виборчої комісії у квітні або травні.

У лютому президент України Петро Порошенко вніс на розгляд парламенту подання щодо призначення 14 членів Центральної виборчої комісії. Після цього голова парламенту повідомив, що доручив відправити документи кандидатів у члени Центральної виборчої комісії на спецперевірку. Перевірка вже завершилася.

1 червня 2014 року сплив семирічний термін повноважень 12 з 15 членів Центральної виборчої комісії.

На наступний, 2019, рік в Україні заплановані президентські та парламентські вибори.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Теги: новий склад ЦВК, Парубій, рада, консультаці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]