Вт, 2024-04-16, 23:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Пасажири потягу Донецьк-Київ переконалися, що Hyundai ламається і теплої днини
Інші останні Економічні новини
Давно забуті пригоди зі швидкісними поїздами Hyundai, схоже, повертаються - поломка ранкового поїзда цієї марки, маршруту Донецьк-Київ, призвела до значної затримки в дорозі.

Про це повідомили пасажири поїзда. "Спочатку ми, замість того, щоб за розкладом відправитися в 6.28 з Донецька, годину простояли на станції. Потім нас потягнули з малою швидкістю (приблизно 15-20 км/год ) навіщось на станицю Ясинувата. А вже звідти - зворотним ходом рушили на Київ. Весь цей час стюарди нічого не пояснювали, локомотивна бригада - теж. Тільки в 8.55 нам, нарешті, оголосили, що затримка в дорозі складе 1 година 35 хвилин, але можуть бути і зміни", - цитують "Вести".

У прес -службі Донецької залізниці пояснили, що у залізничного шляху проблем ніяких немає.

"У нас у структурі все нормально - колійне господарство, контактна мережа, управління. Питання – до "Української швидкісної компанії" , яка обслуговує швидкісні потяги Hyundai", - сказали в прес -службі.

Джерело на станції "Донецьк" розповіло, що поломки відбулися в головний секції швидкісного поїзда ( їх дві - друга в хвості ) і для того , щоб розвернути потяг на Авдіївку (по ходу київського напрямку) , весь склад маневровим тепловозом змушені були довезти до ст. Ясинувата ( 19 км від ст. Донецьк).

Нагадаємо, корейські швидкісні потяги Hyundai за ініціативою тодішнього міністра інфраструктури Бориса Колеснікова були за 307 млн доларів закуплені Україною для забезпечення перевезення пасажирів між містами, які приймали футбольний чемпіонат Євро-2012. Як виявилося, потяги були не пристосовані до кліматичних умов нашої держави. Через численні поломки "хюндаїв", коли пасажири мерзли посеред полів, а залізничний рух зупинявся на кілька годин, на Колеснікова обрушився шквал критики.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: Потяг, Hyundai ламається, Донецьк-Київ, теплої днини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]