Пт, 2024-03-29, 09:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:02
Патентну війну проти Apple розв'язав Google
Інші останні Новини світу науки і технологій

Компанія Google розпочала активну діяльність, спрямовану проти технологій Apple, які запатентовані компанією Motorola. Як відомо, у серпні 2011 року Google придбав Motorola Mobility за 12,5 млрд доларів, що стало найдорожчою покупкою в історії компанії.

Схоже, що припущення аналітиків щодо головної мети цієї покупки підтвердились. Пошуковик почав активно використовувати базу патентів, якою володіє Motorola, для наступу на конкурентів.

Зокрема, кілька тижнів тому Motorola подала в суд проти Apple, звинувативши останню у нелегальному використанні запатентованих технологій в iPhone 4S та сервісі iCloud.

Цікаво, що ще півроку тому Google заявляв про "патентну війну" зі сторони Oracle, Microsoft та Apple і звинуватив їх у нечесній конкуренції. Зараз компанія фактично стає на той самий шлях. Схоже, що натхненним прикладом для Google став Microsoft, який завдяки патентним відрахуванням заробляє на Android більше, ніж на власній платформі Windows Phone 7.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1043 | Додав: nowyny | Теги: Google, патентна війна, Apple | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]