Пт, 2024-04-26, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:13
Пенсіонерам на пільговий проїзд виділили майже 2 млрд грн
Інші останні Економічні новини

Яценюк зазначив, що питання пільгового проїзду пенсіонерів та інвалідів у метро Києва, Харкова і Дніпропетровська мають бути вирішені на рівні міських адміністрацій цих міст.

Кабінет міністрів виділив 1,9 млрд гривень на пільговий проїзд пенсіонерів та інвалідів у громадському транспорті в усіх регіонах країни. Про це сказав на засіданні уряду прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Пенсіонери, інваліди та інші категорії пільговиків мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті, - сказав Яценюк. - Кабмін виділив 1,9 млрд грн на забезпечення пільгового проїзду в усіх регіонах".

При цьому Яценюк зазначив, що питання пільгового проїзду пенсіонерів та інвалідів у метро Києва, Харкова і Дніпропетровська мають бути вирішені на рівні міських адміністрацій цих міст.

Як повідомлялося, учасники АТО отримають картки для безкоштовного проїзду в транспорті.

Нагадаємо, КМДА планує 1 червня залишити пільги тільки пенсіонерам, 50% від вартості проїзду для студентів та школярів, для постраждалих від Чорнобильської аварії та деяких інших груп населення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: майже 2 млрд грн, пенсіонерам, пільговий проїзд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]