Пт, 2024-04-19, 04:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Перед виборами у 2015 майже все ТВ ризикує стати "підкаблучним" у Сім'ї
Інші останні Телевізійні новини
Президент Віктор Янукович звинуватив у зраді власників центральних телеканалів , оскільки підконтрольні їм ЗМІ об'єктивно висвітлювали події Евромайдана . Однак Майдан, не давший очевидних , відчутних результатів, змусив олігархів втягнути кігті - їх вольниця закінчилася.

Про це у своїй статті для видання "Дзеркало тижня. Україна" пише головний редактор "Дзеркала тижня. Україна" Юлія Мостова.

За даними джерел "Дзеркала тижня", канали передані під жорсткий контроль команді, сформованій президентом і його старшим сином. Нагорі піраміди - Олександр Гурбич, перевірений з часів донецького губернаторства кадр, що замикається безпосередньо на Олександра Януковича. Під ним - Юрій Чмирь, новопризначений заступник глави АП, покликаний курувати створення і поширення сигналу в ЗМІ. Йому на допомогу - Михайло Погребинський, Ганна Герман та Роман Костриця.

"Паралельно відновлюється і російська гілка на дереві виборчої кампанії: у грі - Владислав Сурков і, зрозуміло, автор плаката про три сорти України - Володимир Грановський, який розім'яв інтелектуальні м'язи в спільній роботі з Глаз'євим. Ще трохи організаційних зусиль, необхідних для налагодження ланцюга проходження сигналу - і медійний асфальтоукладальник рушить з місця. Тисячі газет, радіостанцій, сайтів, каналів покриють корою інформаційний простір", - йдеться в статті.

"Зрозуміло, найбільш вільним залишиться Інтернет, з якого, за даними соціологів, інформацію отримують 35 % громадян країни. Але при цьому не будемо забувати про те, що 93 % все ще продовжують її отримувати з телевізора. А крім того, владою перейдено межу: на потік поставлено такі методи, як злом електронних поштових скриньок; несанкціоноване судом аудіо- та відеопрослуховування; фейкові повідомлення; атаки на сайти і т. д.", - пише Юлія Мостова.

Відзначимо, що напередодні президентської кампанії-2015 відбувається монополізація українського медіаринку, а події навколо зовнішніх зв'язків України стають інструментом в боротьбі майбутніх претендентів на президентську посаду.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: тв, підкаблучним у Сім'ї, 2015, виборами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]