Пт, 2024-04-19, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:57
Перемовини з Януковичем завершили лідери опозиції
Інші останні Надзвичайні новини
Лідери парламентських опозиційних фракцій залишили Адміністрацію президента Віктора Януковича, де понад три години тривала їхня зустріч з членами робочої групи з урегулювання політичної кризи на чолі з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим, передає "Інтерфакс-Україна".

Лідери УДАРу Віталій Кличко та "Батьківщини" Арсеній Яценюк, залишивши Адміністрацію президента, відмовилися спілкуватися з представниками ЗМІ, зазначивши мимохідь, що всю інформацію буде оприлюднено на народному вічі.

"Ми зможемо це сказати на Народній раді", - сказав Кличко, залишаючи адміністрацію.

Сайт президента називає зустріч Януковича з лідерами опозиції першим етапом переговорів. Згідно з інформацією прес-служби, участь у переговорах брали секретар Ради національної безпеки та оборони, керівник робочої групи Андрій Клюєв, радник президента України Андрій Портнов, міністр юстиції Олена Лукаш, Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

Зустріч президента України та членів робочої групи з регулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій тривала понад три години.

Нагадаємо, 22 січня після загострення боїв на вулиці Грушевського і загибелі трьох активістів, Янукович закликав опозицію сісти за стіл переговорів і зупинити протистояння.

Він підкреслив, що він проти кровопролиття, проти застосування сили, проти розпалювання ворожнечі і насильства: "Прошу людей повертатися в свої будинки. Ми повинні відновити в Україні мир, спокій і стабільність".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 899 | Додав: adminA | Теги: перемовини, Януковичем, завершили лідери опозиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]