Пт, 2024-04-19, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Перевіряти не тільки психіку, але й біографію бажаючих купити зброю збирається влада США
Інші останні Новини світу
У США активно працюють над новими законами для контролю зброї.

Заходи щодо посилення контролю за обігом зброї в країні можуть бути набагато ширші, ніж просто відновлення заборони на продаж "штурмової" і багатозарядної зброї.

Про це пише Washington Post з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією, передає Газета.Ru.

Всім бажаючим купити зброю, можливо, доведеться пройти не тільки новий, більш жорсткий тест на психічне здоров'я, але й погодитися на те, щоб фахівці уважно вивчили їхню біографію.

Крім того, очолювана віце-президентом Джо Байденом спеціальна комісія, створена після стрілянини в школі Ньютауна, штат Коннектикут, розглядає можливість введення жорстких санкцій за носіння зброї поблизу шкіл і покарання для батьків, які дозволяють неповнолітнім брати зброю.

Масове вбивство дітей у місті Ньютаун, штат Коннектикут, було скоєно 14 грудня. Тоді від рук 20-річного Адама Ланци загинули 20 дітей, шість співробітників навчального закладу та мати стрільця.

У зв'язку з цим у США з новою силою почалося обговорення необхідності посилення контролю за зброєю. Президент США Барак Обама виступив за відновлення заборони на штурмову зброю. У свою чергу, американська Національна стрілецька асоціація запропонувала забезпечити школи озброєною охороною.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: США, зброю, біографію, психіку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]