Пт, 2024-03-29, 15:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
Перша у світі галерея-лазня з'явилася у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Єдиний у світі простір, що поєднує в собі виставковий майданчик і лазню, під назвою "Мистецька Лазня" відкрився у Києві, повідомляє Cultprostir.

У галереї незвичайного формату виставлятимуть роботи сучасних українських художників, проводитимуть ретроспективні виставки, поетичні вечори та інші культурні події. Організатори зазначили, що простір не є галереєю в традиційному розумінні, а стане місцем для культурної комунікації та обміну ідеями. Крім цього, "Мистецька Лазня" працюватиме в режимі звичайної лазні.

"Наша ідея – створити інтерактивний комунікативний простір. У нас немає чітко визначеного напрямку демонстрації творів: це може бути і ретроспективна виставка, і поетичний вечір, і будь-яка інша культурна ініціатива. Ми прагнемо створити клуб для цікавих людей і простір для донесення меседжів у сфері культури", - прокоментував організатор Артут Бєлозьоров.

"Мистецька Лазня" створена проектом Labgarage.

Нагадаємо, у 2008 році в київському метро курсував "Арт-потяг", кожен з вагонів якого замість реклами був прикрашений картинами п'яти столичних художників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 734 | Додав: adminA | Теги: галерея-лазня, Київ, перша, світ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]