Сб, 2024-04-20, 17:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:06
Перші роковини загибелі Кузьми Скрябіна сьогодні
Інші останні Культурні новини

Сьогодні, 2 лютого, минає рік, як не стало відомого українського співака та артиста Андрія Кузьменка, або просто Кузьми Скрябіна.

Повідомляється, що у Луцьку акція пам'яті Кузьми пройде біля пам'ятника Кузьмі в "Сітіпарку". У Львові відбудеться вечір його пам’яті "Рік самотності". Захід розпочнеться біля пам’ятника Тарасу Шевченку на просп. Свободи о 19.00.

На офіційній сторінці Андрія у YouTube днями опублікували ролик на композицію "Кінець фільму". У чотирихвилинному відео зібрані архівні фотографії та кадри з Кузьмою.

"Кузьма" Кузьменко – український співак, лідер гурту "Скрябін". Крім того, Кузьма був ведучим багатьох телевізійних проектів, а у 2006 році видав автобіографічну книгу "Я, Побєда і Берлін".

Він запам'ятався шанувальникам гарним почуттям гумору та глибокими змістовними текстами, а також активною громадянською позицією.

У Кривому Розі провели автопробіг пам'яті Скрябіна

У Кривому Розі провели автопробіг до роковин загибелі в автокатастрофі Андрія Кузьменка. Він завершився у селі Лозуватка, на місці загибелі артиста. Про це повідомляє "Укрінформ".

"Я вдячна всім, хто пам'ятає, і всім, хто сьогодні приєднався до нашого автопробігу. Непоправна втрата для друзів, близьких, батьків та всієї України. Андрій був дуже світлою і позитивною людиною. Він допомагав бійцям на сході. Побільше б нам таких", - сказала біля пам’ятного знаку організатор автопробігу Анастасія Авер'якова.

Присутні вшанували Скрябіна хвилиною мовчання, поклали до пам’ятного знака квіти і запалили лампадки, а також привезли фото Андрія.

За день до смерті Кузьма зняв кілька роликів про стан доріг в області і Кривому Розі.

Нагадаємо, співак Кузьма Скрябін загинув 2 лютого внаслідок ДТП у Дніпропетровській області поблизу села Лозуватка.

Президент Петро Порошенко нагородив посмертно співака орденом "За заслуги" I ступеня.

1 жовтня в Луцьку встановили перший в Україні пам'ятник Кузьмі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: роковини загибелі Кузьми Скрябіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]