Вт, 2024-03-19, 12:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Перший матч в Fed Cup з Австралією виграла Леся Цуренко, Світоліна - другий
Інші останні Спортивні новини

У Харкові завершився перший поєдинок матчу Кубка Федерації Україна-Австралія, в якому Леся Цуренко обіграла Дарину Гаврилову, повідомляє Великий теніс України.

Матч закінчився з рахунком 6:2, 6:3.

Суперниці провели на корті 1 годину 16 хвилин і весь цей час повною перевагою володіла наша спортсменка. У першому сеті суперниці на рівних грали до рахунку 2:2, після чого Цуренко виграла чотири гейми поспіль - 6:2.

Друга партія почалася з того, що Гаврилова зробила брейк і виграла два гейми поспіль. Але, потім Цуренко відповіла п'ятьма геймами поспіль - 5:2.

У кінцівці суперниці обмінялися виграними геймами - 6:3. Таким чином, рахунок у матчі став 1:0 на користь збірної України.

Леся Цуренко виграла перший матч в Fed Cup з Австралією, Світоліна - другий

У другому поєдинку лідер нашої збірної Еліна Світоліна обіграла Ешлі Барті. Матч завершився з рахунком 4:6, 6:1, 6:2.

Українка несподівано зазнала проблеми в першому сеті. Програючи з самого початку 0:3, наша спортсменка так і не змогла відіграти фору суперниці до кінця партії - 4:6. З двох "брейків" суперниці Світоліна зуміла повернути тільки один.

Перелом настав на початку другої партії, коли після рахунку 0:1 українка виграла 11 геймів поспіль і визначила долю матчу в цілому - 6:1, 5:0. Потім українка віддала суперниці два гейми поспіль, але виграла поєдинок - 6:2. Таким чином, рахунок після першого дня матчу 2:0 користь збірної України.

Як повідомлялося, матч Кубка Федерації Україна-Австралія проходить в Харкові 11-12 лютого.

Відзначимо, киянка Леся Цуренко цього тижня посідає 54-е місце в оновленому у понеділок, 6 лютого, рейтингу жіночої тенісної асоціації (WTA).  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 808 | Додав: adminA | Теги: Леся Цуренко, Світоліна, Австралія, Fed Cup | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]