Пт, 2024-03-29, 03:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Перший на території СНД пам'ятник на честь Стіва Джобса відкрили в Одесі. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
Пам'ятну скульптуру у вигляді двометрової долоні з вирізаним у ній логотипом компанії Apple на честь засновника компанії Стіва Джобса відкрили 5 жовтня в Одесі. Пам'ятник виконаний з деталей різної техніки: болтів, поршнів, інших подібних деталей. Скульптуру встановили біля гуртожитку студентів Державної академії технічного регулювання якості по вулиці Новосельського, 74/76, передає "Інтерфакс-Україна".

На урочисту церемонію відкриття прийшло близько сотні студентів, багато з них під час церемонії тримали в руках портрети Джобса. Творець пам'ятника Кирило Максименко, який виступив на церемонії, повідомив, що назвав свій витвір "Спасибі, Стіве!". За його словами, роботу над пам'ятником він почав ще в листопаді 2011 року, на його виготовлення пішло понад 300 кг металевих деталей.

Також організатори заходу зазначили, що встановлений в Одесі пам'ятник - перший монумент Джобсу на території СНД.

Як відомо, американський бізнесмен, голова ради директорів і співзасновник компанії Apple Стівен Пол Джобс (Стів Джобс) помер від раку торік 5 жовтня у віці 56 років.

А 30 вересня в Одесі відкривали пам'ятник знаменитому акторові театру і кіно, поету, автору-виконавцю пісень Володимиру Висоцькому.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: СНД пам'ятник, Стіва Джобса, одесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]