Ср, 2024-04-24, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:25
Перший студійний розтиражований запис гімну України з'явився в Інтернеті. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
В Інтернеті став доступним перший студійний розтиражований запис гімну України "Ще не вмерла Україна".

"Я сьогодні отримав перлину колекції - унікальну й рідкісну річ. Це грамплатівка 1916 року з першим в історії розтиражованим записом "Ще не вмерла Україна!", видана в США студією Columbia. Співає Михайло Зазуляк", - написав на своїй сторінці в Фейсбук нардеп від "Батьківщина" Володимир Ар'єв.

"Особлива цінність - другий куплет і приспів. Я їх досі ніде не бачив і не чув:" Душу й тіло ми положим за нашу сім'ю. І отримаємо щасливу і вільну Україну!" - радісно розповів опозиціонер.

"Коли в керівництві держави не буде музейних злодіїв, віддам цю платівку в Історичний музей - їй місце там. Слухайте перший тиражований запис гімну майбутньої незалежної України", - резюмував Ар'єв.

Зазначимо, депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає сучасний український гімн недостатньо "життєдайним". "Як на мене, гімни мають бути урочистими, надихаючими, життєдайними. А коли ми співаємо: "Ще не вмерла України і щастя, і доля", воно не дуже життєдайне і не дуже надихає на творення", – зауважив депутат.

9 серпня 2012 року повідомлялося, що Комуністична партія України пропонує на всенародному референдумі обговорити державний герб і гімн України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: Інтернеті. ВІДЕО, студійний розтиражований запис гімн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]