Чт, 2024-04-25, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:54
Першим поселенцем на Марсі може стати українець
Інші останні Туристичні новини

За 10 років на постійне місце проживання на Марс вирушать четверо землян. І одним із перших іншопланетян може стати іванофранківець Дмитро Кухтарук.

22-річний студент-стоматолог з Івано-Франківська Дмитро Кухтарук — уже у списках охочих оселитися у марсіанській колонії. Вільна англійська та гарна фізична форма - і він опинився у списках добровольців.

"Марс один" — це приватний голландський проект, вартістю у $ шість млрд. За планами організаторів через десять років на Марс мають відправити перших чотирьох землян. За десять наступних років кількість поселенців на червоній планеті має зрости до двадцяти. Увесь проект транслюватимуть як реаліті-шоу. Повернення людей на Землю не передбачене.

Перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк каже, що квиток в один кінець — це не зовсім нормально. Утім студент з Івано-Франківська вважає себе цілком здоровим. Це підтверджують і професійні спортсмени. Навіть чути не хочуть про плани Дмитра назавжди переїхати на Марс його батьки. Друзі кепкують, а викладачі обіцяють додати майбутньому марсіанину навантажень.

Основний мотив переселення на Марс, за словами Дмитра Кухтарука, це — принести користь людству. Заради цього, визнає, відмовляється багато від чого: від спілкування з родичами, друзями, від улюблених занять і від улюбленого салату "олів'є".

Утім, Дмитро не виключає, що може й передумати навіть в останній момент. Але це має бути якийсь форс-мажор, наприклад, кохання.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: перший поселенець, марс, українець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]