Пт, 2024-03-29, 15:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:47
Першу медаль біатлонного сезону завоювала Україна
Інші останні Спортивні новини

Українська біатлоністка Юлія Джима завоювала бронзову медаль в індивідуальній гонці на першому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

Джима не допустила промахів на вогневому рубежі, закривши всі 20 мішеней, і продемонструвала хороший хід по трасі.

За крок від п'єдесталу фінішувала ще одна українка - Валя Семеренко, - яка також стріляла чисто, але програла ходом Джимі 18 секунд.

В індивідуальній гонці в Естерсунді брали участь ще чотири українки: Ірина Ваврінець фінішувала 28-ю (нуль промахів), Анастасія Меркушина - 37-ю (два промахи), Віта Семеренко - 40-ю (три промахи), а Олена Підгрушна - 58-ю (три промахи).

Переможницею гонки стала білоруска Надія Скардіно, яка при хорошому ході не допустила жодного промаху, другою стала норвежка Сунневе Сулемдал.

Відзначимо, що в цій гонці не приймали участь дві кращі біатлоністки Кубка світу минулого сезону - німкеня Лаура Дальмаєр і чешка Габріела Коукалова.

Нагадаємо, раніше збірна України в складі Дмитра Підручного і Віти Семеренко зупинилася в двох секундах від медалі в одиночному міксті на етапі Кубка світу, фінішувавши в підсумку шостою.

Також на цьому тижні стало відомо, що українська біатлоністка Віта Семеренко отримає срібну медаль Олімпійських гра-2014 в Сочі в спринтерській гонці після дискваліфікації росіянки Ольги Вілухіної.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: україна, перша медаль, біатлон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]