Вт, 2024-04-23, 10:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

18:55
Peugeot покаже на Франкфуртському автосалоні мінівен HX1
Інші останні Культурні новини

Французька компанія Peugeot везе на Франкфуртський автосалон, який відкриється за два тижні, свій новий концептуальний мінівен HX1 зі спортивними завдатками. За пропорціями він близький не стільки до сімейних моделей, скільки до таких автомобілів, як Porsche Panamera. Довжина прототипу Peugeot становить 4 954 (у "Панамери" - 4 970 мм), а по висоті "француз" навіть нижчий за "німця" (1 378 проти 1 418 мм), пишуть "Автоновости".

 

Головна особливість новинки - це аеродинаміка. І справа не тільки в обводах кузова. Незвичайні диски відрізняються спицями особливої конструкції: при русі з кожної спиці розкривається дефлектор, так що проміжки між спицями виявляються практично повністю закритими на догоду кращій обтічності. Також, стверджується, що аеродинамічні спідниці на порогах і спойлер на п'ятих дверйятах здатні змінювати конфігурацію на високих швидкостях.

 

Незвично і те, що двері розкриваються вгору, подібно суперкарівським, як спереду, так і ззаду. Тут три ряди сидінь (6 місць), отже широкий отвір для посадки в салон - важлива перевага.

 

Якщо деякі дизайнерські рішення виглядають футуристично і навряд чи будуть успадковані серійною моделлю, то з технічної точки зору тут ми бачимо саме ті розробки, які вже скоро підуть в серію. Під капотом - дизель-електрична силова установка Hybrid4, яку отримають універсали підвищеної прохідності Peugeot 508 RXH і компактвени 3008.

 

2,2-літровий дизельний мотор (204 л.с.) обертає передні колеса, а 95-сильний електродвигун подає тягу на задні. Сукупна потужність - 299 к.с.

 

На відміну від підготовлюваних до виробництва серійних французьких гібридів, показана експериментальна модель здатна заряджатися від звичайної побутової електромережі і при спокійному русі на низьких швидкостях обходитися лише електротягою. Ну а при звичайній експлуатації середня витрата концептуального мінівена - 3,2 л дизельного палива на 100 км шляху.

 

Можливо, ефектний мінівен адресований, в першу чергу, представницям прекрасної статі. В будь-якому разі, разом з машиною представлені сріблясті туфлі дизайнера П'єра Арді, які, як запевняє їхній творець, розроблялися під враженням від цього автомобіля.

 

Слід зазначити, що раніше французька компанія розсекретила перші офіційні світлини моделі Peugeot 508 RXH, яку частково можна вважати аналогом універсала підвищеної прохідності Subaru Outback або хетчбека Honda Crosstour. "Частково" - тому, що новинку вирізняє не тільки повний привід і підвищений кліренс, а й гібридна силова установка. Причому основний мотор - дизельний.

 

Зі світлин складно зрозуміти, чи захищений кузов латами з нефарбованого пластика або ці накладки покриті темною фарбою і бояться подряпин так само, як і кузовні панелі. Самі французи поки що цих деталей не розкривають. Але наголошують, що версії 508 RXH запланована роль найрозкішнішою в гамі модифікацій.

 

Нам обіцяють дорожчі матеріали в салоні, 18-дюймові колеса, приладову панель, що проектується на лобове скло, і багато іншого.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1670 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]