Чт, 2024-03-28, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
Під час Євро повій стало більше, тому ціни на секс впали
Інші останні Туристичні новини

Дослідження УЄФА стверджують, що польська та українська індустрія еротики і сексу розраховує на великий попит під час чемпіонату.

Як пише Gazeta Wyborcza, в Україні, як і в Польщі, ціни на секс-послуги набагато нижчі, ніж у решті країн Європи. І це, на жаль, означає, що й Україна, і Польща можуть бути цікавими для вболівальників – секс-туристів.

"Досвід не має значення! Головне - приємна і безпечна атмосфера!" - таке оголошення можна знайти на сайтах у польському сегменті Інтернету.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Чоловік, який відповідає на телефонний дзвінок, розповів, що до Познані приїхало дуже багато дівчат з нагоди Євро-2012. Через це впали ціни на послуги, передає ТСН.

"Година коштувала 200 злотих, а тепер 150 (350 грн - ред.). Знання мови не вимагається, оскільки клієнти приходять не розмовляти. Кожна дівчина має свої апартаменти, ціна визначається лише після знайомства. Дівчат знаходимо через Інтернет", – стверджує один з польських сутенерів.

Проституція в Польщі не карається на відміну від сутенерства (мається на увазі здирництво). Сутенер Рафал не боїться: "У разі затримання дівчата відповідають, що просто мешкають разом і фанатіють від сексу".

Танцівниць шукають клуби, пропонуючи оплату в 3000 злотих за ніч (7 тис грн - ред.). За ці гроші дівчата мають танцювати, а також "відвідувати сауну".

Польські експерти застерігають, що після проходження Євро-2012 може зрости кількість ВІЛ-інфікованих, тим більше, що "за нашим східним пограниччям" кількість хворих зростає просто миттєво.

Зазначимо, з урахуванням поширених в Україні злиднів проституція найчастіше є актом відчаю жінок, які походять, наприклад, із сільської місцевості, де годі знайти роботу. Йдеться про ті випадки, коли жінки вирішують самі, а не потрапляють в руки кримінальних організацій. Згідно з оцінкою представника київської неурядової організації HIV/AIDS Alliance, в Україні працюють від 60 тис до 90 тис повій.

Напередодні Євро-2012 правозахисники наголошували на посиленні насильства з боку правоохоронних органів та фальсифікації кримінальних справ проти повій напередодні чемпіонату.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1209 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Секс, повії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]