Чт, 2024-04-25, 16:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Під час матчу Україна-Сербія Тука попередив про ймовірні провокації
Інші останні Новини з регіонів України

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука повідомив, що під час матчу збірних Україна-Сербія у Харкові 15 листопада можливі провокації, такі дані йому повідомили три різних джерела, зокрема й зі Служби безпеки України.

"Охочих долучитись до "команди" шукають по всій країні. Бажано - серед "відморожених". Перша репетиція - матч Україна - Сербія в Харкові 15-го числа… За добу отримав цю інформацію з трьох незалежних джерел: футбольні фанати, не повністю відморожені "відморозки", які готові "підзаробити", але до крові не готові, та... СБУ", - написав він у Facebook.

Водночас Тука пов’язав плани з дестабілізації Харкова зі зламом пошти помічника президента Росії Владислава Суркова. Серед іншого в опублікованих хакерами документах з електронної пошти Суркова зазначалися й плани з метою дестабілізації у регіонах України.

Зазначимо, матч Україна-Сербія пройде на стадіоні "Металіст" у Харкові 15 листопада. Цей стадіон може вмістити до 40 тисяч глядачів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 887 | Додав: adminA | Теги: Тука, матч Україна-Сербія, ймовірні провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]