Пт, 2024-03-29, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:56
Під час "обшуку" будинку "поліцейські" із Закарпаття обікрали мешканця Вінниці
Інші останні Кримінальні новини

Затримали зловмисників патрульні на залізничному вокзалі, коли ті намагались виїхати з міста.

До працівників поліції за допомогою 3 серпня звернувся 65-річний житель обласного центру. Пенсіонер розповів, що постраждав від рук злочинців. Двоє чоловіків, представившись правоохоронцями, забрали в нього телефони, кошти та золоті прикраси. Коли він зрозумів, що чоловіки - не працівники поліції, відразу зателефонував на «102».

Зловмисників затримали працівники патрульної поліції на залізничному вокзалі, коли вони сідали у таксі. До вчинення злочину виявились причетні жителі Закарпатської області віком 19 та 26 років. Окрім викрадених у пенсіонера речей, правоохоронці виявили ще кілька мобільних телефонів, походження яких затримані пояснити не змогли.

Працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів на території області.

Чоловіки затримані в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України - грабіж, поєднаний з проникненням у житло.

За таке правопорушення передбачено покарання до восьми років ув’язнення, повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: поліцейські, Закарпаття, обшук будинку, мешканець Вінниці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]