Пт, 2024-03-29, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:42
Під час репетиції в морзі від рок-музики ожив "покійник" і налякав горе-музикантів
Інші останні Новини з регіонів України

В одному з моргів кримської столиці стався курйозний випадок: помилково привезений чоловік прийшов до тями під час репетиції групи, яка грає heavy metal, пише кримський тижневик "События".

Як розповіли працівники установи, рокери-металісти репетирували тут за домовленістю з кимось із начальства, оскільки в мертвій тиші моргу їхні "концерти" нікому не заважали.

"Гуркали вони в підвалі серед мерців у своє задоволення, аж поки одного разу не "ожило" одне з привезених тіл і не почало стукати у двері холодильника, мовляв, відкрийте, я до вас хочу!" - розповів співробітник установи.

За його словами, відтоді невдалих рокерів ніхто не бачив, навіть свою ударну установку, прикрашену сатанинськими символами, вони кинули напризволяще.

Хоча, за словами патологоанатомів, "оживання" трупів - це виняткові випадки. "Буває, алкаші, яких міліція вважає за трупи і доставляє в морг, наприклад, у вихідний день, лишаються без розгляду годин по десять, - кажуть вони. - Буває, такі й "оживають", а потім в шоці кричать".

А восени унікальний випадок стався у США. 55-річного чоловіка оголосили мертвим після зупинки серця, а через кілька хвилин він мав стати донором органів, проте раптом почав виявляти ознаки життя.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1137 | Додав: adminA | Теги: репетиції в морзі від рок-музики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]