Чт, 2024-04-18, 21:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
Під час товариського матчу з "Краснодаром" лідера "Дніпра" ледве не вбили. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Бразильському півзахисникові дніпропетровського "Дніпра" Джуліано довелося пережити кілька прикрих хвилин під час товариського матчу на зборах в Іспанії з "Краснодаром". Футболіст більше хвилин пробув непритомним, після того як один з гравців російського клубу ударив його ногою в живіт.

Поєдинок з самого початку проходив у брутальній манері, що є досить поширеним явищем для контрольних матчів під час тренувальних зборів. Іспанський суддя Карранка досить лояльно поставився до такого, що також сприяло підвищенню напруження.

Після одного з епізодів футболісти вже не в силах були контролювати свої емоції і пішли "стінка на стінку". На поле вибігли навіть персонал команд і запасні футболісти. У цьому сум'ятті один з гравців "Краснодара" ногою спробував ударити бразильця Матеуса, а тому на захист встав у буквальному сенсі грудьми співвітчизник Жуліано. За словами очевидців, він простояв ще кілька секунд, після чого впав як підкошений, закотивши очі під лоба. Лікарі тут-таки почали робити оперативні заходи і відкачали гравця. Як виявилося, після удару в живіт в легіонера запав язик, і він знепритомів. На щастя, допомога прийшла вчасно, і трохи пізніше футболіст самостійно дістався до автобуса. За словами очевидця подій Віталія Мандзюка, це було дуже страшне видовище.

"Коли йшла вся ця веремія, спочатку нічого страшного не було: просто штовхалися і лаялися. Але раптом хтось нишком ударив ногою бразильця. Він впав, закотив очі і проковтнув язика - це було дуже страшно!

У штовханині не розібрати, хто це був, але всі кажуть, що це був шостий номер "Краснодара" (Руслан Нахушев - ред.). Не розумію, як так можна було вчинити - не дивлячись в очі, бити в живіт. Це не по-чоловічому. Я в цьому матчі теж, як і Джуліано, не грав, але спробував розняти гравців, заспокоїти ситуацію. У відповідь на це хтось мені стрибнув колінами в спину. Хіба це нормально?! У мене навіть намірів не було битися! Вважаю, дуже підло так вчиняти.

Жодних образ на "Краснодар" немає і бути не може. Це нормальна ситуація для зборів. Найголовніше - все добре з Джуліано! Бо коли я його побачив у тому стані, у мене руки затряслися. Здавалося, у бразильця перестало битися серце. Все інше - нормальні чоловічі розбірки. Хоча на зборах я багато чого побачив - але таке вперше", - цитує Мандзюка Sportbox.ru.

Зазначимо, що поки Джуліано надавали допомогу, футболісти "Краснодара" залишили поле і другий тайм поєдинку так і не відбувся.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: лідера Дніпра, товариського матчу з Краснодаром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]