Чт, 2024-03-28, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Під Донецьком тривають обстріли. На Луганщині тихо. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Впродовж минулої ночі проросійські бандформування продовжили вдаватись до збройних провокацій проти сил АТО. За минулу добу бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це йдеться у викладеному на Facebook офіційному інформаційному зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6 годину ранку 7 травня 2016 року.

"На Донецькому напрямку бандити обстрілювали наші опорні пункти в районі Авдіївки, Пісків та Луганського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, в районі Луганського українських захисників обстрілював ворожий снайпер", - повідомляють у штабі АТО.

Ввечері один з українських опорних пунктів в районі Широкиного, що неподалік Маріуполя, російська гібридна армія обстріляла зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів.

На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

Нагадаємо, проект "Миротворець" в четвер, 5 травня 2016 року, виклав у загальний доступ особисті дані 1 572 найманця, які влітку й восени 2014 року вступили до лав донецьких бойовиків.

Інформація щодо кожного з терористів наводиться за кількома опціями одночасно: дата вступу на "службу"; ПІБ; позивний; військова спеціальність; номер та серія паспорту; місце фактичного проживання; місце державної реєстрації; особистий номер телефону; особисті дані близьких родичів (адреси, телефони тощо).

Свою публікацію координатори проекту присвятили до Дня перемоги над нацизмом (9 травня). "Переконані, що це обов'язково наблизить нашу перемогу над рашизмом. Публікуємо список без будь-яких виправлень або коментарів", - наголошують вони.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 999 | Додав: adminA | Теги: обстріли, Луганщина, Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]