Пт, 2024-03-29, 03:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:57
Під Кримським Україна втратила двох бійців, ще двох поранено
Інші останні Надзвичайні новини

  Україна втратила двох бійців під Кримським, ще двох поранено

Під час майже двогодинного бою поблизу Кримського на Луганщині загинули двоє українських бійців, ще двох поранено.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил у вечірньому зведенні у Facebook

Від 7-ї до 18-ї години суботи окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ООС у районах Кримського, Авдіївки, Павлополя і Лебединського.

Вдень диверсійно-розвідувальна група у складі до 15 бойовиків здійснила спробу захопити позиції одного з підрозділів у районі Кримського.

"Але на перешкоді їхнім намірам стали наші захисники, які виконували завдання на спостережному посту та прийняли бій з майже вчетверо переважаючим противником. Стійким утриманням займаних позицій вони забезпечили підхід резервної групи наших підрозділів на чолі з командиром роти", – йдеться в повідомленні.

"Отримавши рішучу відсіч, противник під щільним вогнем наших захисників вдався до відходу під прикриттям своєї артилерії. Їхній відхід був відрізаний вогнем мінометного підрозділу Об'єднаних сил. Завдяки чіткім та злагодженим діям підрозділів противник зазнав значних втрат – до 4 вбитими та 6 пораненими", – заявляє штаб.

"Підступні наміри противника було зірвано завдяки рішучим та мужнім діям наших воїнів, які ціною свого життя утримали займані позиції. На жаль, у ході майже двогодинного бою ми втратили двох синів України та ще двох було поранено", – інформує він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 681 | Додав: adminA | Теги: двох поранено, Кримське, україна, втрата двох бійців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]