Пт, 2024-03-29, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Підірвало інтернет вітання Кличка на вейкборді в костюмі Діда Мороза. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

 Новорічне привітання мера Києва буквально підірвало інтернет. Відео, на якому Віталій Кличко в костюмі Діда Мороза катається на вейкборді, виконує різні трюки і врешті занурюється у воду, набрало рекордну кількість переглядів у соцмережах. За словами президента Української федерації вейкбордингу та воднолижного спорту Юрія Зозулі, відео вони зняли спонтанно, заради жарту, і дуже здивувалися популярності, якої воно набуло, пише "Сегодня".

Віталій Кличко вже давно займається вейкбордингом і кайтсерфінгом (катання на дошці по воді).

"До Нового року в Києві стояло аномальне тепло. Ось ми і вирішили 24 грудня зняти поздоровлення для колег-екстремалів і закрити сезон катань, який зазвичай закінчується в жовтні. Все відбувалося в спортивно-оздоровчому комплексі "Екстрімпарк" у парку Дружби народів. Сам кліп знімався трохи більше ніж півгодини", – розповідає Юрій Зозуля.

Ініціатором був сам мер Києва, запропонувавши зробити щось креативне.

"Ми не планували робити офіційне поздоровлення для всіх киян. Все було "по приколу". Промову ми не готували і говорили все, що спадало на той момент на думку. Головне, щоб було весело", – розповідає Зозуля.

Костюми Діда Мороза і Снігуроньки знайшли в роздягальнях комплексу. Вейкбордисти щороку відкривають і закривають сезон (1 травня - 24 жовтня) в маскарадних костюмах.

"Віталій на гідрокостюм надів форму Діда Мороза, а мені дісталася форма Снігуроньки. Я навіть блакитні окуляри на голову начепив, знайшов їх у роздягальні, щоб було цікавіше, і жіночі підвіски надів. Але потім зняв їх, щоб нас не звинуватили у нетрадиційній орієнтації. Відео і фото знімали наші колеги, був задіяний квадрокоптер (для зйомок з висоти), а потім хлопці зробили кліп. До речі, ми від'їздили нормально, не було жодного падіння, що, звичайно ж, було б ефектніше для відео", – продовжує Зозуля.

Відео виклали в соцмережі 31 грудня.

"Коли я побачив, що воно набрало 100 тисяч переглядів, був ошелешений. Дзвоню меру, кажу: "Віталію Володимировичу, ти бачив?". А він – "сам у шоці", каже, що його політтехнологи навіть почали його критикувати. Мовляв, він необачно вчинив, катаючись на вейкборді. А я йому кажу, що ми люди спортивні і робимо все від душі і не звертаємо уваги на всі ці політпідґрунтя. А погано це чи добре, нехай кожен сам для себе вирішить. До речі, після покатушок мер поспішав на важливу зустріч і пропустив сауну, якою ми зазвичай закінчуємо наші катання на вейкбордах", – зізнається Зозуля.

До речі, крім вейкбордингу, мер Києва захоплюється сноускайтингом – катання на дошці під парашутом по льоду.

"Віталій Володимирович захоплюється і цим новим видом спорту. Коли вдарять морози, думаю, мер Києва із задоволенням пройде марафон по кризі Київського моря до Чорнобиля і назад", – каже Зозуля.

Чиновники мерії не відстають від шефа. Наприклад, Дмитро Білоцерківець, директор департаменту благоустрою КМДА, зізнався, що захоплюється легкою атлетикою.

"Я займаюся легкою атлетикою, бігаю марафони і роблю пробіжки на короткі дистанції. Регулярно, вранці і ввечері, тренуюся біля озера Тельбін. Навесні планую взяти участь у чемпіонаті України, буду бігти у складі збірної Криму", – ділиться планами Білоцерківець.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв також зізнається, що захоплюється спортом.

"Намагаюся вести активно спортивний спосіб життя, і зарядка кожен день – це непорушне правило, яке тримає в тонусі. Граю у футбол і активно вболіваю за наші вітчизняні команди. Катаюся на велосипеді, плаваю і катаюсь на сноуборді. Багато читаю, а остання книга – історичний роман Павла Загребельного "Диво", – розповів Пантелєєв.

А ось секретар Київради Володимир Прокопів захоплюється плаванням і тенісом.

"Але основне моє захоплення – туризм. Це дуже цікаво, коли в хорошій компанії або з сім'єю на днів 10 йдеш у гори. Я обійшов усі Карпати і Кримські гори. Але за останні півтора роки у Київраді не можу знайти часу, щоб займатися цим повноцінно", – шкодує Прокопів.

Раніше Кличко розповів киянам про плани на 2016 рік.

"Наступного року ми відкриємо у столиці 4 дитячих садки, дві школи, заасфальтуємо багато доріг та відкриємо нові велодоріжки. До Дня Києва запустимо відремонтований велотрек. Ми повернули у комунальну власність стадіон "Старт" і почнемо його впорядковувати. Насправді, роботи дуже багато", – зауважив мер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 795 | Додав: admin | Теги: Дід мороз, вейкборд, кличко, відео | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]