Пт, 2024-04-19, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:44
Підписи за приєднання до США збирають українські користувачі Facebook
Інші останні Політичні новини
Українські користувачі інтернету ініціювали збір підписів за входження України до складу Сполучених Штатів Америки.

Ініціативна група в Facebook розраховує в перспективі зібрати 3 млн підписів за референдум про приєднання України в якості 10 нових штатів до США.

У разі проведення плебісциту входження України до складу США підтримають 90% учасників, оскільки "всім набридло жити у злиднях", а на опозицію немає надії, вважають організатори.

"Що це дасть? Все! Повагу, свободу, високооплачувану роботу, технології, виробництво, фінанси, соціальні гарантії, освіту, вільне носіння зброї, професійну контрактну армію і багато іншого. Але на рідній землі, з рідними хрущами і вишневим садочком, ставками і коропами. Це рівносильно тому, що ми емігрували всією країною в світле майбутнє", - переконують потенційних прихильників референдуму.

За словами ініціаторів, Конституція США передбачає прийняття нових штатів до складу Америки, якщо відповідне рішення схвалить Конгрес.

Нагадаємо, що нещодавно Кабінет міністрів України доручив СБУ, МВС, Міноборони, МНС та Держтелерадіо вжити заходів щодо виявлення та припинення поширення матеріалів із закликами до зміни державного ладу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 990 | Додав: adminA | Теги: приєднання до США, українські, facebook, підписи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]