Сб, 2024-04-20, 05:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Підривають бомби з фекаліями і зміїною отрутою філіппінські повстанці , є жертви
Інші останні Новини світу
Філіппінські повстанці-маоїсти 4 вересня підірвали армійський патруль бомбою, начиненою людськими фекаліями і зміїною отрутою, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на військове командування.

Згідно з цими даними, поранень зазнали щонайменше семеро військовослужбовців. За словами лікарів, одужання буде ускладнено потенційно смертельною інфекцією, занесеною до ран під час вибуху.

За нападом на патруль стоять бойовики "Нової народної армії" (ННА) - радикальної лівацької організації, що веде збройну боротьбу проти уряду з 1969 року. У 1980-ті число бійців ННА досягало 26 тисяч, зараз воно знизилося до 4 тисяч, проте бойовики відмовляються припинити боротьбу, висуваючи уряду нездійсненні умови перемир'я.

За даними уряду, жертвами протистояння з угрупованням, що є озброєним крилом Комуністичної партії Філіппін, загалом стали понад 30 тисяч осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: бомби, жертви, фекаліями, філіппінські повстанці, зміїною отрутою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]