Ср, 2024-04-24, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Підрозділ ППО Німеччина передала під командування Нідерландів
Інші останні Новини Європейського Союзу

Німецькі військові передали під командування Нідерландів підрозділ протиповітряної оборони чисельністю 450 осіб в рамках поглиблення зв'язків між двома країнами НАТО.

Про це повідомляє Euractiv.

Німецький підрозділ перебуватиме під голландським командуванням, але військові залишатимуться на території федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн.

Військові відповідають за наземну систему короткого радіусу дії Mantis, що використовується для захисту військових об'єктів від артилерійських та ракетних атак.

Деякі елементи цього підрозділу в даний час розміщені в Малі як частина миротворчих сил Організації Об'єднаних Націй.

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн зазначила унікальний характер двосторонньої співпраці, яка розпочалася у 1995 році з створення багатонаціональної групи, яка бере участь у програмах НАТО.

Бригадний генерал Міхаель Гшоссман, командувач наземними підрозділами німецьких ВПС, заявив минулого тижня, що цей крок був політично значущим і може прокласти шлях до спільного розвитку нових видів озброєння та спільної експлуатації систем протиракетної оборони більш високого рівня, таких як Patriot.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 669 | Додав: adminA | Теги: ппо, Німеччина, командування Нідерландів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]