Вт, 2024-04-23, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:02
Підстав для скорочення штату через Brexit Єврокомісія не бачить
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Єврокомісія не бачить підстав для скорочення штату через Brexit

Єврокомісія закликала країни-члени не використовувати Brexit приводом для скорочення співробітників в установах ЄС.

Про це повідомляє Politico з посиланням на документ Єврокомісії.

"Наслідки Brexit для завантаженості і функціонування адміністрацій установ обмежені, і Brexit може призвести до ще більшого навантаження в деяких областях", - йдеться у документі Єврокомісії.

Документ, який на початку липня обговорили єврокомісари, стверджує, що "англійська мова залишиться офіційною та робочою мовою. З цього випливає, що установи ЄС потребуватимуть лінгвістичних працівників, які зараз працюють на своїх посадах".

Документ також стверджує: хоча представництво у Великій Британії і регіональні офіси у Белфасті, Кардіффі і Единбурзі будуть закриті, ЄС все-одно потребуватиме свого дипломатичного представництва у Британії. Коли Британія покине ЄС, представництво Євросоюзу почне працювати в Лондоні в 2019 році.

Документ також зазначає, що єдине можливе скорочення може відбутися у тих установах, структура членства яких ґрунтується на приналежності до держави-члена. Наприклад, у Європарламенті, в якому після Brexit не буде британських євродепутатів і співробітників.

Крім того, в Єврокомісії і Європейській рахунковій палаті стане на одного комісара та на одного члена, як і персоналу, менше. Європейський суд також має трьох членів від Великої Британії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 716 | Додав: adminA | Теги: скорочення штату, Brexit, Єврокомісія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]