Чт, 2024-04-25, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:11
Пірати захопили в полон українських моряків біля берегів Екваторіальної Гвінеї
Інші останні Надзвичайні новини
Пірати атакували контейнеровоз Hansa Marburg біля берегів Екваторіальної Гвінеї і взяли в заручники кількох членів екіпажу, повідомляється на сайті компанії-власника судна Leonhardt ans Blumberg, що базується в Гамбурзі.

Напад на корабель стався близько півночі за місцевим часом 23 квітня за 130 миль на південний захід від порту Малабо. Всіх членів команди судна, що йшло під прапором Ліберії, взято в заручники. Про постраждалих не повідомляється.

За даними компанії, в полоні у піратів перебуває четверо моряків: громадянин Росії, два громадянина України і громадянин тихоокеанської держави Кірібаті.

Про вимоги викрадачів і стан захоплених ними моряків інформації поки що не надходило.

Останній напад нігерійських піратів стався в лютому цього року. Тоді пірати атакували корабель Armadah Tuah 101, що йшов під прапором Малайзії. Пірати захопили в полон всіх іноземців, що були на судні, серед яких виявилися росіянин, троє українців і двоє індійців. Морякам вдалося завести буксир в найближчий до місця нападу порт. Через кілька днів днів пірати зажадали за викрадених викуп у мільйон євро. Члени команди були звільнені з полону 25 лютого.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: пірати, Екваторіальна Гвінея, полон українських моряків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]