Пт, 2024-04-19, 22:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:15
Пішов на таран з канадським ракетним фрегатом американський рибальський траулер: є потерпілі
Інші останні Новини світу
Американський рибальський траулер врізався в канадський ракетний фрегат Winnipeg, пришвартований на військово-морській базі Ескімалт, у передмісті Вікторії, на острові Ванкувер. Внаслідок зіткнення шестеро людей були доставлені в місцеву лікарню, переважно із забоями, передає ІТАР-ТАСС з посиланням на представників муніципальної влади.

За інформацією канадського видання The Province, всі постраждалі - цивільні особи. Зокрема, один з них - електрик. Він перебував у момент зіткнення в трюмі військового корабля. Хто решта поранені, не уточнюється. Підкреслюється лише, що жоден з канадських військовослужбовців не отримав ані подряпини.

Подробиці інциденту поки що не розкриваються. За свідченням очевидців, траулер American Dynasty буквально протаранив носом фрегат.

Траулер належить компанії American Seafoods, що базується в Сіетлі (штат Вашингтон, США). Судна такого типу - справжні плавучі рибозаготівельні заводи: рибу ловлять, обробляють і потім морозять.

Канадська The Province зазначає, що фрегат Winnipeg тільки-тільки вийшов після дорогого ремонту. Збитки від зіткнення з траулером ще належить оцінити. Острів Ванкувер лежить біля узбережжя провінції Британська Колумбія, недалеко від кордону зі США.

Як повідомлялося, 16 травня 2012 року американський універсальний десантний корабель (УДК) Essex і танкер Yukon зіткнулися у Тихому океані при спробі дозаправки УДК. Інцидент стався приблизно за 200 кілометрів від узбережжя Каліфорнії, коли Essex, що прямував до Сан-Дієго з японського порту Сасебо, почав наближатися до танкера для дозаправки. З невідомої причини в управлінні кораблем стався збій, і він врізався в Yukon.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: американський рибальський траулер, канадський ракетний фрегатом, таран, потерпілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]