Вт, 2024-04-16, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
Після цієї перемоги я стану обов'язковим претендентом WBA - Бурсак зустрінеться з Джерродом
Інші останні Спортивні новини
Чинний чемпіон Європи (EBU) в середній вазі українець Макс Бурсак (29-1-1, 12 КО) 1 лютого в Монте-Карло зустрінеться з австралійцем Джерродом Флетчером (17-1, 10 КО). На кону стоятиме вакантний титул інтернаціонального чемпіона WBA в середній вазі. А для Бурсака успіх у цьому двобої відкриє шлях до титулу чемпіона світу.

Бурсак замінить тимчасового чемпіона світу WBA британця Мартіна Мюррея (26-1-1, 11 КО), який мав стати суперником Джеррода, але відмовився від цього бою.

"Контракт на поєдинок з Джерродом вже підписано. Ми давно пропонували їм поєдинок, але вони "петляли", посилаючись на особливості підготовки. Він непоганий боксер, але я впевнений у своїй перемозі.

Принц Альберт, організатор цього боксерського вечора, після відмови Мюррея відразу ж надіслав нам запрошення. Я в Монако вже боксував і, мабуть, справив враження. Звісно, ми відразу ж погодилися. Так, мало часу на підготовку: всього три тижні, але нічого страшного. Я впевнений у своїх силах.

Після цього поєдинку я стану офіційним претендентом на титул чемпіона світу. Я, практично, ним вже і є, враховуючи мій титул чемпіона Європи, але тут є багато нюансів - це бокс. Після перемоги над Джерродом у WBA вже не буде місця для маневру. Наступний бій вже буде проти того ж таки Мюррея або якогось іншого чемпіона", - повідомив Макс Бурсак кореспонденту NEWSru.ua.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: претендентом WBA, Бурсак зустрінеться з Джерродом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]