Чт, 2024-03-28, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:03
Після інциденту біля готелю «Свобода» виключила зі своїх лав двох чоловіків
Інші останні Політичні новини
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявляє, що інцидент під час вчорашньої смолоскипної ходи на честь Степана Бандери в Києві є провокацією, після якої двох свободівців вилучили з лав об’єднання.
«З приводу інциденту, який виник після маршу біля готелю «Прем’єр Палас», ВО «Свобода» заявляє, що засуджує ці провокаційні дії. 2 січня політвиконком об’єднання проаналізував результати акції. За результатами перевірки ухвалено рішення про виключення з лав ВО «Свобода» двох осіб, які були втягнуті в інцидент і які піддалися на провокацію», – йдеться в заяві прес-служби ВО «Свобода».

У партії стверджують, що на спланований і зрежисований характер провокації вказує той факт, що обліковий запис, на якому з’явилося «змонтоване відео», був створений напередодні, а «відео активно розпіарили провладні «боти».

«Розцінюємо цей інцидент під час маршу як провокацію проти «Свободи», націоналістичного руху, проти Бандери», – наголосили у партії.

Невстановлені особи увечері 1 січня під час організованої ВО «Свобода» смолоскипної ходи кинули до одного з фойє готелю в центрі Києва палаюче ганчір’я. Цьому передувала розповідь чоловіка з мегафоном, який назвав готель «сучасним публічним домом» і закликав «передати привіти – феєрверки, бахкалки і тому подібне».

Пожежі не сталося – працівники готелю викинули палаючі речі з фойє і загасили їх вогнегасниками. Між охоронцями готелю і кількома учасниками ходи відбулася сварка, яка швидко закінчилася.

Прихильники всеукраїнського об’єднання «Свобода» у центрі Києва провели смолоскипну ходу і мітинг-молебень з нагоди 105-ї річниці з дня народження провідника ОУН Степана Бендери.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: своїх лав, двох, «Свобода» виключила, готелю, інциденту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]