Пт, 2024-03-29, 13:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:05
Після падіння з 16-го поверху організатора проплачених акцій знайдено мертвим
Інші останні Надзвичайні новини

Відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут помер внаслідок падіння з 16-поверхового будинку в Києві на Троєщині. Про це повідомили в районному управлінні МВС.

"28 серпня по вулиці Оноре де Бальзака, 81/1 біля 3-го під’їзду зареєстровано падіння з висоти", - сказав співрозмовник. Він також підтвердив, що померлим є Руслан Багмут, пише Українська правда.

На сторінці Багмута в одній з соцмереж під записом про загибель Багмута координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховський написав, що Багмут "був викинутий зі східців невідомими злочинцями з 16-го поверху житлового будинку".

Водночас у київській міліції зазначили, що в записах інформації про те, що Багмут був викинутий з вікна, немає, і справа проходить як нещасний випадок.

Багмут відомий як організатор проплачений мітингів. На його сторінці він регулярно збирав людей на проплачені мітинги.

Зокрема він працював з Олегом Калашніковим, в тому числі під час суду над Тимошенко у Печерському суді.

Про це Багмут розповідав телеканалу "Інтер".

"Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам заказав мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашніков. Сказав, що потрібно прийти під суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн за день. Ми зібрали велику кількість людей. Тільки від мене було 280. Всіх було приблизно 2 тисячі людей. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили", - сказав він тоді.

Тягнибок: смерть Багмута може зупинити "ганебний процес" організації замовних мітингів

Смерть організатора замовних мітингів Руслана Багмута може призвести до того, що цей "ганебний процес" в Україні зупиниться. Про це сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час прес-конференції у Львові 30 серпня, повідомляє Zaxid.Net.

"Можливо такі дії, якщо вони пов’язані саме з його професійною, якщо можна так сказати, роботою зі підбирання таких професійних вуличних агітаторів - можливо, такі дії зупинять цей ганебний процес в Україні. Ну, дай Бог", - зазначив він.

Також "свободівець" розповів, що після "Помаранчевої революції" в Києві біля стадіону "Динамо" утворилася така собі "біржа праці", куди приходили організатори мітингів.

"Фактично, для нас як для політичної сили, яка ніколи не користувалася подібними послугами, у певний період часу стало досить непросто збирати людей, "масовки", на заходи, тому що вже привчені тою біржею праці люди вже розуміли, що якщо ти прийдеш на якийсь мітинг, то обов’язково ти маєш за це отримати гроші", - сказав Тягнибок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1090 | Додав: admin | Теги: мітинги, помер, руслан багмут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]