Пт, 2024-03-29, 07:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
Після першого ж виступу українка потрапила до фіналу "Америка має талант"
Інші останні Українці в світі

Українка після першого ж виступу потрапила до фіналу "Америка має талант"

Ксенія Симонова – українська художниця та майстриня пісочної мультиплікації. У 2009 році вона стала переможницею шоу "Україна має талант" та отримала головний приз – мільйон гривень. Окрім грошей вона здобула ще й народну любов та визнання у всьому світі.

Її історії, намальовані піском, на шоу талантів приголомшили глядачів усієї України.

Минуло 10 років і в іншому куточку світу продюсери "Америка має талант" вирішили зробити найпотужніший сезон за всю історію шоу. Вони зібрали найкращих переможців за всі роки існування програми. Чемпіонський склад з 50 учасників, які здобули перемогу у різних країнах.

Виступаючи на американському шоу талантів, вона розповіла, що вперше у Штатах і хоче показати усім, що Україна – гарна країна з високим рівнем мистецтва.

Вона вразила американців історією про художника, який виріс, забув своїх батьків і не встиг подякувати їм. Глядачі не зводили очей із рук Ксенії й емоційно реагували на розвиток сюжету. Ведучий зізнався, що під час її виступу відчував, ніби мурахи бігають тілом.


Після завершення виступу судді та зал аплодували стоячи, не стримуючи себе в компліментах для українки. А тоді на сцену вийшов ведучий Террі Крюс і сказав, що вражений, наскільки Ксенія вміє зворушувати свою історією.

Наостанок він натиснув кнопку і на Ксенію посипався "золотий дощ", який означає, що українка автоматично потрапляє у фінал змагань, який без перебільшень можна назвати битвою талантів.

Разом із Ксенією за титул "Найталановитішої людини світу 2 боротимуться ще дев'ятеро учасників, серед яких і британка Сьюзан Бойл. Усі ж вони позмагаються і за головний приз – мільйон доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1763 | Додав: adminA | Теги: фінал Америка має талант, виступ, Українка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]