Пт, 2024-03-29, 16:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:04
Після скандалу з домаганням призначили нового міністра оборони у Британії
Інші останні Новини світу

Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей призначила нового міністра оборони після того, як екс-глава оборонного відомства Майкл Феллон подав у відставку на тлі скандалу про сексуальні домагання.

Про це повідомляє The Telegraph.

Новим главою британського Міноборони стане Гевін Вільямсон, головний парламентський організатор консерваторів у Палаті громад та парламентський секретар Казначейства.

Призначення Вільямсона стало несподіванкою для його колег, оскільки його ім'я не було включене у список потенційних кандидатів на посаду.

Вважалося, що Тереза Мей вперше в історії країни може призначити жінку на цей пост. Серед можливих кандидатур обговорювали Пенні Мордон, чинного міністра у Департаменті з питань праці та пенсій.

Однак Мей зупинилася на одному зі своїх найближчих соратників Гевіні Вільямсоні, який не має реального досвіду у сфері оборони.

Гевін Вільямсон є членом парламенту від консерваторів з 2010 року, він представляє Південний Стаффордшир.

Нагадаємо, напередодні глава Міноборони Британії Майкл Феллон подав у відставку на тлі скандалу про сексуальні домагання у Вестмінстері.

Міністр оборони Британії зізнався, що 15 років тому під час одного з обідів він поклав руку на коліно радіоведучої Джулії Хартлі-Брюер. Мінстр вибачився перед Хартлі-Брюер за свою поведінку в той час.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: скандал, міністр оборони Британії, домагання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]