Ср, 2024-04-24, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:34
Після слів віце-прем'єра Італії про мігрантів люксембурзький міністр вилаявся
Інші останні Новини Європейського Союзу

Люксембурзький міністр вилаявся після слів віце-прем'єра Італії про мігрантів

Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн різко розкритикував аргументи міністра внутрішніх справ, віце-прем'єра Італії Маттео Сальвіні щодо імміграції.

Про це пише Euobserver.

Під час обговорення міграційних проблем у Відні Сальвіні заявив, що не хоче бачити "рабів-мігрантів" у Італії, а також опублікував відео зустрічі, яка пройшла за зачиненими дверима, на Facebook.

"Чорт забирай! Вони (італійці. - Ред.) приїжджали як мігранти і працювали в Люксембурзі, щоб у вас в Італії були гроші платити за своїх дітей", - відрізав очільник люксембурзького зовнішньополітичного відомства.

Сальвіні заявив, що підтримує план перевірки нелегальних іммігрантів для можливого надання притулку до їхнього сходження на берег ЄС.

ООН має намір надіслати команду до Італії та Австрії для вивчення повідомлень про різке зростання актів насильства та расизму щодо мігрантів, людей африканського походження та ромів.

Прокурори на Сицилії почали розслідування дій Сальвіні через інцидент довкола судна італійської берегової охорони Diciotti, на борту якого було майже 180 мігрантів. Уряд Італії дозволив судну зайти в сицилійський порт Катанії, проте не дозволяв мігрантам зійти на берег, доки ЄС не домовиться про їх розселення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: люксембурзький міністр, віце-прем'єр Італії, мігранти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]