Чт, 2024-04-18, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:11
Пісню-реквієм Кузьмі "Скрябіну" записала Руслана разом з чоловіком. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

 Українська співачка Руслана дуже важко переживає смерть близького друга Кузьми "Скрябіна", який загинув в аварії в понеділок, 2 лютого. Сьогодні вночі, 4 лютого, артистці було не до сну. Під впливом від жахливої події вона написала зворушливу пісню-присвяту загиблому другові. У записі також взяв участь чоловік та продюсер співачки Олександр Ксенофонтов, пише ТСН.ua.

"Це моя власна композиція на слова мого чоловіка Олександра Ксенофонтова. Ми разом написали цю пісню. Це дует (від 90-х це наш перший спільно записаний трек). Це реквієм-балада присвячена другові і братові по сцені Андрію Кузьменку... Кузьмі... Ми її назвали "Ти ще відкриєш очі", - розповіла Руслана.

Вона додала, що балада створювалася і записувалася крізь сльози.

"Записувати вокал було надзвичайно важко, але це чесні слова від душі. Ми дуже поспішали, записували вночі, щоби душа Андрія відчула, як ми його безмежно любимо і будемо любити вічно…", - зізналася зірка.

За кілька годин Руслана пообіцяла зробити відеоверсію з кадрами з власного архіву.

Зазначимо, співачка тісно товаришувала з музикантом.

2 лютого українці в багатьох містах вшановували пам'ять Андрія "Скрябіна" Кузьменка, запалювали свічки.

Кузьму поховають 5 лютого в селищі Брюховичі поблизу Львова. Прощання з Кузьменком відбудеться в Преображенській церкві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 903 | Додав: admin | Теги: Скрябін, Кузьма, чоловік, пісня реквієм, руслана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]