Пт, 2024-04-19, 22:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Питання Донбасу вирішуватиметься мирним шляхом, але ЗСУ напоготові - Порошенко зустрівся із силовиками
Інші останні Надзвичайні новини

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками силових відомств.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Президент зібрав силовиків: "сили і засоби, щоб захистити державу в нас є. Жодних підстав, щоб піддаватися паніці, нема". Говорив спокійно і впевнено. Силовики доповідають про кроки, здійснені для захисту України", – повідомив він.

Під час наради Порошенко запевнив, що питання Донбасу вирішуватиметься мирним шляхом.

"Ми бачимо вирішення питання окремих районів Донецької і Луганської областей виключно мирним шляхом, але сили і засоби для того, щоб захистити державу на сьогоднішній день ми маємо у своєму розпорядженні. Порох треба тримати сухим", – сказав Порошенко.

Водночас Порошенко заявив, що Українські Збройні сили здатні дати відсіч у разі, якщо події на сході країни почнуть розгортатися всупереч мирному плану.

"Якщо події почнуть розгортатися всупереч мирному плану, то українські Збройні сили сьогодні готові і спроможні дати відсіч", - повідомив Порошенко на нараді з силовиками, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, сьогодні українське військо здатне і готове захистити кордони нашої держави.

"Жодних підстав для того, щоб піддаватися паніці, не існує. Ми розробили і за останні два місяці втілили в життя серйозні кроки з підготовки наших Збройних сил, інших підрозділів для захисту України", - сказав глава держави.

За словами Порошенка, зараз для забезпечення потреб військових вітчизняна економіка працює за принципом "все для фронту, все для перемоги".

Як зазначив президент, за останній період було докладено максимум зусиль для посилення і дооснащення військових у зоні АТО, було надано нову техніку, що допоможе забезпечити ефективний та надійний захист України.

Як повідомлялося, Порошенко на нараді з керівниками силових відомств наголосив на важливості прискорення темпів розслідування всіх злочинів стосовно учасників протестних акцій у центрі Києва (листопад 2013 - лютий 2014 рр.)

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: Донбас, силовиками, мирним шляхом, зсу, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]