Пт, 2024-04-19, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:45
Південь Італії заливають сильні дощі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Сильні зливи обрушилися у вівторок ввечері на італійські регіони Сицилія і Калабрія.

На Сицилії загинула семирічна дитина і двоє людей вважаються зниклими безвісти в результаті викликаного дощами обвалу, що зійшов згодом на житлові будинки в провінції Мессіна, передає "Інтерфакс-Україна".

У калабрійській провінції Катандзаро також загинула одна людина під завалами житлового будинку, що зруйнувався через зсув.

Як повідомляє видання, в провінції Катандзаро зсув призвів до того, що потяг зійшов з рейок. З-поміж двох десятків пасажирів, що їхали на ньому, є постраждалі.

За даними італійського телеканалу RAI 24, перш ніж зійти з рейок, поїзд проїхав через міст, який через кілька секунд після цього упав.

Тим часом влада провінції Катандзаро закликала населення поки що не виходити з дому і не користуватися транспортом, зважаючи на небезпечний стан доріг.

На півдні провінції зберігається критична ситуація, дві головні магістралі повністю затоплені, зазначає телеканал.

Раніше повідомлялося, що розбурхана стихія забрала життя літньої жінки з італійського острова Ельба, і таким чином вже 20 людей стали жертвами негоди, що впродовж майже трьох тижнів тримає в напруженні всіх мешканців Апеннін від півночі до півдня.

Зауважимо, Італію заливає дощами ще з жовтня. Найбільше постраждала область Лігурія. Там зруйновано десятки житлових будинків і мостів, затоплено дороги, сталося кілька зсувів ґрунту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1223 | Додав: nowyny | Теги: зливи, калабрія, сицилія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]