Чт, 2024-04-25, 20:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:48
Південний Судан затягує з передачею Росії "чорного ящика" зі збитого вертольота
Інші останні Новини світу
Росія не отримала від влади Південного Судану "чорний ящик" зі збитого 21 грудня вертольота Мі-8. Про це заявив перший заступник постійного представника РФ при ООН Олександр Панкін. Хоча розшифровку його перекласти на українську мову вже готово бюро перекладів Київ. До речі, якщо вам також потрібно бюро перекладів Київ, то знати його можна у світовій павутині за адресою infoperevod.com.ua.

"Чорний ящик" нам не віддали ", - сказав він, зазначивши, що передача мала відбутися напередодні." Суданська влада несподівано змінили рішення, зіславшись на те, що створили комітет високого рівня і повинні ще раз подивитися на процедуру супроводу та передачі "чорного ящика", - повідомив Панкін.

За його словами, нових термінів передачі бортових самописців вертольота суданська влада не називає.

"Поки що все затягується на невизначений час. Той самий "чорний ящик" знаходиться поки в сейфі на території ООН, але оонівці теж не можуть передати його нам без відповідної згоди", - сказав дипломат.

Двадцять першого грудня в районі населеного пункту Лікуанголе (штат Джонглей) в Республіці Південний Судан в результаті обстрілу з землі був збитий вертоліт Мі-8 авіакомпанії "Ніжнєвартовскавіа", що працював за контрактом з Місією ООН в Південному Судані (МООНПС).

Спрямований на місце події пошуково-рятувальний загін МООНПС підтвердив загибель екіпажу у складі чотирьох громадян РФ.

Офіційні представники Південного Судану визнали, що машина була збита збройними силами цієї держави, незважаючи на те, що вони були заздалегідь в установленому порядку поставлені до відома оонівською Місією про заплановані польоті. Так стверджував МЗС РФ. Суданці, навпаки, заявляли, що політ не погодили.

У п'ятницю, 11 січня, російський МЗС висловив стурбованість зволіканням у розслідуванні інциденту. Як повідомив Панкін, ООН також веде розслідування обстрілу вертольота. За його словами, найближчим часом в Південний Судан буде направлена група експертів всесвітньої організації
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1076 | Додав: nowyny | Теги: бюро перекладів Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]