Пт, 2024-03-29, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
«Північний потік-2» - Порошенко назвав причину, через яку його не зможуть завершити
Інші останні Економічні новини

Президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво газопроводу «Північний потік-2» не буде завершено, оскільки проти його спорудження рішуче налаштовані США, а проти них «ніхто не піде».

Таку думку він висловив, виступаючи перед студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, повідомляє «Укрінформ», передає Слово і Діло.

«США рішуче налаштовані щодо зупинення будівництва «Північного потоку-2», а проти санкцій США ніхто не піде», - заявив Порошенко.

За словами президента, «Північний потік-2» є «абсолютно політиканським проектом», який спрямований проти України і не має ніякої економічної складової.

«Я вважаю, що Північний потік-2 не надто вплине на українську економіку, тому що його не буде. Я переконаний, що спільними і об'єднаними зусиллями ми зможемо його зупинити», - підкреслив Порошенко.

Раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Дональда Трампа готує санкції проти енергокомпаній Німеччини і ряду інших європейських країн, що беруть участь в будівництві трубопроводу «Північний потік-2».

Тим часом у ФРН запевнили, що будуть будувати «Північний потік-2» з урахуванням інтересів України.

Раніше глава правління «Газпрому» Олексій Міллер заявив, що після запуску газопроводів «Північний потік-2» і «Турецький потік» транзит російського газу через Україну скоротиться в 10 разів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: «Північний потік-2», Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]