Пт, 2024-03-29, 08:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:03
Півтора року колонії отримала харків'янка, яка добивала "майданівця" ногами
Інші останні Кримінальні новини

У Харкові суд визнав винною лікарку, що побила активіста під час Євромайдану. Дзержинський районний суд визнав винною Ольгу Воржеїнову, обвинувачену в хуліганстві під час подій 13 квітня 2014 року в центрі Харкова, повідомляє Медіапорт.

Їй призначено покарання у вигляді одного року шести місяців обмеження свободи у колонії-поселенні. Вирок зачитала у понеділок, 9 лютого, суддя Дзержинського районного суду Олена Руднєва.

Своєї провини Ольга Воржеїнова не визнала. Хоча потерпілий Володимир Сілевич неодноразово звертався до неї з проханням - попросити вибачення. Прокурор просив суд призначити для Воржеїнової покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

13 квітня 2014 люди з георгіївськими стрічками, озброєні битками і палицями, напали на прихильників цілісності України, коли ті вже закінчували свій мітинг і розходилися. Кількох людей наздогнали і побили в метро.

Жінки з георгіївськими стрічками намагалися добивати побитих ногами з криками "це нелюди!". На відео, викладеному в інтернеті, користувачі соціальних мереж упізнали лікарку Воржеїнову.

Побитий сепаратистами в Харкові викладач ХАІ Володимир Сілевич опинився у тяжкому стані в реанімації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: півтора року колонії, добивала майданівця ногами, харків'янка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]