Чт, 2024-03-28, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
План Макрона щодо реформування єврозони Іспанія підтримала
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Франції Еммануель Макрон направив міністра фінансів Франції Бруно Ле Мера в Мадрид, щоб заручитися підтримкою Іспанії щодо реформування єврозони.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Між французькою та іспанською позиціями немає ані найменшого розходження", - заявив Ле Мер після зустрічі з іспанським колегою Романом Есколано.

Він сказав, що залучить іспанських чиновників до переговорів з німецьким урядом щодо узгодження "дорожньої карти" інтеграції єврозони. Її мають представити керівникам Європейського Союзу на саміті в червні.

Есколано заявив, що Іспанія буде підтримувати французький план щодо запровадження посади міністра фінансів єврозони, єдиних гарантій по депозитах, щоб довершити об'єднання банківської системи і узгодження податкових режимів.

Париж і Мадрид прагнуть отримати новий податковий режим для інтернет-гігантів, як Amazon і Facebook в наступному році, зазначив Ле Мер.

Нагадаємо, новий уряд Німеччини має намір "дуже інтенсивно і швидко" розглянути пропозиції президента Франції Еммануеля Макрона про реформування Євросоюзу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 632 | Додав: adminA | Теги: іспанія, реформування єврозони, план Макрона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]