Пт, 2024-04-19, 23:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:08
План роботи ВР на тиждень - Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова
Інші останні Політичні новини

Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова: план роботи ВР на тиждень
 
Цього тижня парламент розпочне роботу над проектом державного бюджету на 2019 рік.

Верховна Рада розпочне пленарний тиждень із складання присяги двох народних депутатів - "радикала" Олександра Гулака та Івана Савки з "Народного фронту".

Про це сказав спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді.

Далі на розгляд винесуть питання про зняття недоторканності з народних депутатів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова. Після цього - блок економічних питань.

У середу традиційно заплановані ратифікації. Також до обговорення підготували законопроекти про кримінальні проступки та банкрутство.

У четвер народні депутати мають розпочати роботу над проектом державного бюджету на 2019 рік. Зокрема, мають ухвалити бюджетну резолюцію. Також планують розглянути зміни до бюджету у частині фінансування ЦВК для захисту виборів і кібербезпеки.

Завершиться сесійний тиждень із години запитань до уряду.

Управління справами Верховної Ради запустило процес ремонту зали пленарних засідань. Зокрема, планують замінити систему електронного голосування "Рада". Це може унеможливити кнопкодавство і зменшити прогули нардепів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: робота ВР, держбюджет-2019, і недоторканність людей Ахметова, тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]