Сб, 2024-04-20, 10:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:27
Планує створити перше у світі безекіпажне судно французька компанія
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Один з лідерів на ринку офшорних операцій, французька компанія Bourbon підписала меморандум про взаєморозуміння з Automated Ships Ltd. на будівництво першого прототипу автономного офшорного судна.

Проект буде розроблятися спільно з норвежською Kongsberg. Французька компанія, як експерт в області експлуатації офшорних судів, братиме активну участь у створенні проекту, що отримав назву Hrönn. А потім компанії докладуть зусиль до отримання субсидій, необхідних для фінансування будівництва судна, – повідомляє ЦТС.

Спочатку Hrönn планувався, як катамаран. Проект був вперше продемонстрований 1 листопада 2016 року, після чого Automated Ships оптимізували його, створивши концепт однокорпусного судна, призначеного для проведення допоміжних операцій в області видобутку нафти і газу, при проведенні дослідницьких робіт, а також в риболовецькій промисловості.
Безекіпажне судно буде працювати спільно зі звичайними судами. Його випробування будуть проводитися в Норвегії, в районі Тронхеймс-фьорда.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 791 | Додав: adminA | Теги: французька компанія, безекіпажне судно, перше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]