Чт, 2024-04-25, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:26
Планують блокувати Раду в опозиції і захоплюються креативністю Партії регіонів
Інші останні Політичні новини
Народний депутат від "Батьківщини" Микола Томенко не виключає блокування Верховної Ради. Про це він сказав, відповідаючи на запитання, чи є в опозиції відповідні настрої. "Є настрої. Якщо не буде скасована пенсійна реформа, якщо не будуть призначені вибори у Києві, якщо жоден законопроект не пройде, то ми просто не можемо сидіти і мовчати. Очевидно, будуть якісь дії, можливо, й блокування", - зазначив він, передає УНІАН.

За словами Томенка, залежно від того, як буде проголосовано вищезгадані питання, "ми далі будемо думати, що робити нам: працювати, брати перерву, переконувати повернутися до цих питань".

Водночас, на його думку, мета акції за євроінтеграцію, яка сьогодні проходить під стінами Верховної Ради, - не дати опозиції можливості нормально провести власну акцію. "Ті молоді люди з ПТУ, які тут з 7-ї ранку стоять, у них ідея дуже проста. Я вважаю, що Партія регіонів креативно підходить до питання. Вони не поставили цих "петеушників" із плакатами проти виборів у Києві, а поставили за євроінтеграційний вибір", - сказав він.

Нагадаємо, опозиція блокувала роботу парламенту з 4 по 19 березня, вимагаючи від спікера Володимира Рибака відкликати позов про позбавлення депутатського мандата Сергія Власенка. Вимоги опозиції так і не були виконані.

Перед цим опозиція блокувала парламент з 5 по 22 лютого , вимагаючи запровадження особистого голосування депутатів. Депутати врешті-решт свого досягли.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: рада, блокування, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]