Чт, 2024-03-28, 10:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:42
Платіні: Євро-2012 змінить життя українців на краще
Інші останні Спортивні новини

Президент UEFA Мішель Платіні висловив впевненість в тому, що Євро-2012 значно поліпшить життя громадян України і Польщі.

"Коли ми віддаємо Євро-2012 Україні і Польщі, ми міняємо життя людей до кращого. Ми змінюємо життя не тільки на місяць футбольного чемпіонату. Це значний стрибок в майбутнє, оскільки ви покращуєте комунікації, дорогі, аеропорти, лікарні. Коли ви робите дуже багато для того, щоб прийняти гостей зі всього світу - це завжди добре для населення", - заявив керівник європейського футболу, повідомляє Корреспондент.net.

Мішель Платіні нагадав, що Польща і Україна ніколи в історії не проводили подібних масштабних заходів, тому слід віддати належне зусиллям, які приклали дві країни для підготовки до чемпіонату. На його переконання, чемпіонат буде успішним.

"Це важкий шлях, але в кінці все буде добре. Україна і Польща виконали дуже багато роботи. Я упевнений, це буде прекрасний турнір", - відзначив президент UEFA.

Він також розповів, що на початку українсько-польського шляху до Євро-2012 були деякі сумніви щодо своєчасного завершення всіх приготувань, оскільки бушувала економічна криза. Втім, Україні вдалося зробити майже неймовірне.

"Моєю роботою було приїхати і запитати:" Ви готові організувати турнір?". Врешті-решт, українці надали нам гарантії, змінився уряд, а новий президент і його команда виконали неймовірний об'єм роботи по будівництву стадіонів, дорогий і аеропортів. Сьогодні я упевнений в успішності турніру і в тому, що уболівальники будуть щасливі відчути чудову атмосферу в Україні і Польщі ", - підсумував Мішель Платіні.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 2 грудня, відбулось жеребкування матчів Євро-2012. Збірна України потрапила в групу до команд Англії, Франції і Швеції. Про склади інших груп ви можете прочитати тут.

Платіні назвав призовий фонд Євро-2012

Переможець Євро-2012, що виграв всі матчі на чемпіонаті, отримає 23,5 мільйона євро, повідомив президент UEFA Мішель Платіні.

Загальний бюджет призового фонду Чемпіонату Європи, який пройде наступного року в Україні і Польщі, складе 196 мільйонів євро. Це на 12 мільйонів більше, ніж бюджет змагань в 2008 році, повідомляє wcbetting.com.

За попадання в основну сітку турніру кожна з команд отримала по 8 мільйонів євро.

За кожну перемогу в групі команди отримуватимуть по мільйону євро, нічию UEFA оцінила в півмільйона.

Перемога в чвертьфіналі принесе командам по 2 мільйони, на наступному етапі переможець отримує 3 мільйони євро.

Переможець фіналу отримує 7,5 мільйонів євро, проїгравший - 4,5.

Нагадаємо, що 2 грудня відбулося жеребкування фінальної стадії Євро-2012, і всі учасники турніру дізналися суперників по груповій стадії європейського чемпіонату.

Повідомлялося, що після проведення жеребкування фінальної частини Євро-2012 авторитетна букмекерська контора William Hill наново оцінила шанси всіх команд на перемогу на європейській першості.

Литвин: Євро-2012 змусить українців змінити ставлення до бездомних тварин

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що проведення фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу 2012 року змінить відношення населення країни до бездомних тварин в кращу сторону.

"Я думаю, нас змусить Євро змінити відношення до тварин. Ну і добре, хоча з іншого боку, це погано, що нам повинні з-за кордону говорити "Будьте людьми", - сказав спікер парламенту журналістам в Новограді-Волинському (Житомирська обл) в суботу, 3 грудня.

Він також відзначив, що не раз задавався питанням, чому "наші люди, які пережили війну, Голодомор", демонструють жорстоке відношення до "братів нашим меншим" і чому такі дії не отримують засудження в суспільстві.За словами Литвина, можливо, це походить від того, що на тваринах люди зганяють своє незадоволення життям.

"Це свідчить про низький рівень культури і низький рівень цивілізованості", - підкреслив глава Верховної Ради. Він відзначив, що не можна допускати, щоб бездомні тварини розмножувалися, але "їх можна стерилізувати, і хай вони собі живуть, якщо ми не можемо зараз побудувати відповідні місця змісту". Литвин також признався, що йому шкода бездомних собак і котів, і розповів, що у нього на дачі живе собака Аліса, "також бездомний".

"Вона настільки віддана, і як до неї можна відноситися жорстоко? Адже вона все розуміє" - відзначив спікер парламенту.Як відомо, в Европе стурбовані практикою фізичного знищення бездомних тварин в багатьох регіонах України.

Деякі громадські організації і асоціації по зоозащитников навіть виступають з пропозицією бойкотувати проведення в Україні Євро-2012.

Нагадаємо, що гравці збірної Німеччини по футболу, а також Німецька футбольна федерація, виразили своє обурення методами українських властей, які ті використовують, щоб до Євро-2012 прибрати з вулиць бездомних собак.

Громадські організації навіть зібрали близько 500 000 підписів за бойкот першості.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: Мішель Платіні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]