Чт, 2024-04-25, 10:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
По силам АТО бойовики 22 рази відкривали вогонь, двоє українських військових поранено
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю українських військових, сили АТО відривали вогонь, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Ввечері та вночі в районі проведення АТО знову було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріл наших позицій на всіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів і іншого важкого озброєння ... В результаті бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в соцмережі Фейсбук в понеділок вранці.

На приморському напрямку в кінці доби бойовики двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного і Гнутове.

На донецькому напрямку з цієї ж зброї НВФ двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська. В районі Авдіївки і шахти Бутівка працювали великокаліберні кулемети бойовиків.

За уточненими даними, на луганському напрямку близько 17.00 бойовики почали обстріл з гранатомета і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки. Українські військові жорстко відповіли ворогові. В результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Потерпілого одразу госпіталізували. Зараз стан його здоров'я - задовільний. Крім того, на цьому ж напрямку бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Дінця і Валуйського.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 770 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, АТО, двоє українських військових поранен, бойовики 22 рази | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]