Пт, 2024-03-29, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:20
По "справі Рубі" трьох соратників Берлусконі засудили до 5 та 7 років
Інші останні Новини Європейського Союзу
Трьох соратників колишнього прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі визнали винними в тому, що вони поставляли повій для вечірок на його віллі.

Телеведучого Еміліо Феде, агента в сфері шоу-бізнесу Леле Мору, а також політика і колишню танцівницю Ніколі Мінетті звинувачували в тому, що вони знаходили молодих дівчат, які були згодні надавати сексуальні послуги за гроші на вечірках "бунга-бунга", пише "Обозреватель" з посиланням на ВВС.

Феде і Мору засудили до 7 років ув'язнення, Мінетті - до 5.

За даними прокурорів, серед дівчат, яких вони схилили до проституції, була на той момент неповнолітня Каріма Махруг, більш відома за своїм псевдоніму "Рубі - серцеїдка".

Саме за секс з Рубі Берлусконі в червні був засуджений до семи років в'язниці.

Нагадаємо, судовий процес проти екс-прем'єра почався у квітні 2011 року. Слідство звинувачувало його в інтимному зв'язку з молодою марокканкою Маруг на прізвисько Рубі, коли їй ще не виповнилося 18 років, за що дівчина отримувала подарунки та грошову винагороду.

У березні італійський суд засудив колишнього прем'єр-міністра до року позбавлення волі за незаконну публікацію запису конфіденційної телефонної розмови, пов'язаного з банківським скандалом 2005 року.

У травні Апеляційний суд Італії підтвердив вирок до чотирьох років в'язниці для Берлусконі, погодившись з вимогою прокуратури у справі про махінації в компанії Mediaset.

Вирок також залишив в силі Конституційний суд Італії. За рахунок амністії термін ув'язнення буде скорочений до одного року.

Судові рішення повинні набути чинності, коли закінчиться розгляд апеляцій захисту Берлусконі по всіх трьох справах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: справі Рубі, 5 та 7 років, трьох соратників Берлусконі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]